Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
1.1a quinzena de setembre de 2017
"Gràcies als bons mestres artesans per la il·lusió amb què enceteu el curs, dient com diem tots que fa mandra, però sentint íntimament les ganes de començar"  
Carles Capdevila
Del Clip a l'e-clip!
L'any 1980 es va publicar el primer Clip fet, en uns primers anys, per un grup de mestres de diferents escoles i l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
Avui neix l'e-clip, un butlletí quinzenal que informa dels projectes i activitats educatives que es fan a la ciutat, amb l'objectiu de servir a la idea i a l'acció de Badalona com a ciutat educadora.
Tornem-hi!
Aquest dimecres 6 de setembre, d'11 a 14 h, a l'Institut La Llauna, es farà l'acte d'inauguració del curs escolar 2017-18 , adreçat especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat i obert també a tota la comunitat educativa. Inscripció
 
LLEGIR MÉS
 Guia d'activitats educatives 2017-18
Ja es pot consultar l'actualització de la Guia activitats educatives i de la Guia Art i escola d'aquest curs.

LLEGIR MÉS
El CIB 2017-18
Està obert el procés d'incorporació de nous centres escolars, socioeducatius i d'esplai al Consell dels Infants de Badalona.
El dimecres 20 de setembre, a les 12.30 h, al Viver, es fa una reunió informativa sobre els seus objectius i funcionament oberta als centres que ja en formen part i als nous que s'hi vulguin vincular.
 
LLEGIR MÉS
Badalona ciutat educadora
l'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora. 
Carta de Ciutats Educadores.
 
LLEGIR MÉS
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat