? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
21. 2a quinzena de setembre de 2018

Aprens tan bé com pots quan hi ha alguna cosa que t'importa i en la qual t'interessa participar.
Howard Gardner

Guia activitats educatives 2018-2019

Ja es pot consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives i de la Guia Arts i escola d'aquest curs.


+INFO
Arts i escola 2018-19
Ja es pot consultar la guia Arts i escola 2018-19 que inclou 40 activitats adreçades a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes per diferents serveis i entitats, en relació a l’arquitectura, les arts plàstiques, el cinema, la literatura, la música, la dansa, el teatre i les arts integrades. Aquesta guia forma part també de la Guia d’Activitats educatives 2018-19.
+INFO
Inauguració curs Escola Superior de Disseny Pau Gargallo
El dia 17 de setembre, al Teatre Principal, es fa la inauguració de curs 2018-19. Hi haurà una sessió de matí, a les 10h 30, i una de tarda a les 15h 30.
+INFO

CIB 2018-19

El dimecres 19 de setembre, a les 12,30 h, al Viver, es farà una reunió amb els centres que ja formen part del CIB i tots aquells que vulguin tenir més informació per valorar la seva incorporació aquest curs.

 
+INFO

Inauguració de nous Camins Amics

Divendres 21 de setembre s’inauguraran els Camins Amics dels Romans i de la Mar Mediterrània, promoguts per 8 centres des del Grup de Treball de Camins Escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic.

 
+INFO

Jornades A·PLEC

Els dies 26, 27 i 28 de setembre es fan les 4es Jornades A·PLEC de didàctica del plegat per a educadors, concebudes bàsicament per aprendre a plegar i a ensenyar a plegar.

 
+INFO

Subvencions

Fins l'1 d'octubre està obert el termini per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a activitats i programes referents a Educació, Cultura i Promoció Econòmica.

 
+INFO
Badalona Batec 2018-19
Fampas organitza Badalona Batec, una activitat de percussió de carrer per a mares, pares, docents i alumnes a partir de 8 anys de centres educatius públics de Badalona. Inici 1 d'octubre. Inscripcions obertes.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain