Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
79. 2a quinzena de novembre de 2021

Defensar els Drets de les nenes i els nens no és un esdeveniment per celebrar un sol dia a l'any, és un compromís que signem tots els adults del Planeta i hem de recordar cada minut.
Francesco Tonucci

Setmana de la Ciència

La 26a Setmana de la Ciència a Badalona es fa del 12 al 21 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, i a infants i famílies. Està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.


+ INFO

Badalona emprèn amb els joves

La Jornada ‘Badalona emprèn amb els joves’ organitzada pel Departament de Joventut conjuntament amb el Servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació(IMPO)i el Servei d’Educació, es fa el dimecres 17 de novembre, a les 9.30 h al BCIN. La jornada, adreçada a l'alumnat de 4rt d’ESO, batxillerat i cicles formatius, es centrarà en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i poder desenvolupar les seves idees. Enguany, l'eix conductor gira entorn la innovació i transformació dels negocis i les empreses en temps de COVID.


+ INFO

4t Cicle de Cinema i Drets Humans

El 4t cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona, continua els dies 17, 25 i 30 de novembre, amb una projecció i un col·loqui, al Teatre Margarida Xirgu. Es projecten les pel·lícules següents: La profesora de historia, Refugi en curt i Campeones.


+ INFO

2a Setmana dels Drets dels Infants

Del 15 al 21 de novembre de 2021 se celebra la 2a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, amb la participació de centres educatius, entitats i seveis de la ciutat. Està organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). Als blogs del CIB i de la TIAB podeu consultar el programa.


+ INFO

Plenari del CIB

El proper Plenari del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es fa el dimecres 17 de novembre, de 17.30 a 19 h, al Teatre Margarida Xirgu i comptarà amb la participació, en línia, de Francesco Tonucci.


+ INFO

Fòrum de debat

El 19 de novembre, de 9:30 a 13:30 h a l’Espai Betúlia, la TIAB organitza el Fòrum de debat: “Drets per fer possible la infància” en el marc del projecte "Baròmetre 2021 dels drets dels infants a Badalona” i de la “2a Setmana dels Drets dels Infants”.


+ INFO

Festa dels Drets dels Infants

El diumenge 21 de novembre, d’11 a 14 h, al carrer Provença i a la placeta de la “Tortuga” (Metro L 10N La Salut), se celebra la Festa dels Drets dels Infants en la qual hi participen centres educatius, entitats socioeducatives, esportives i culturals, i diferents serveis de la ciutat.


+ INFO

Voluntariat per la llengua

Fils de conversa és una proposta didàctica de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya que ofereix materials virtuals per promoure la conversa als participants del programa Voluntariat per la llengua i a tothom qui vulgui aprendre i practicar català. L’eina es pot fer servir des dels dispositius mòbils: ordinador, tauleta i telèfon mòbil.

+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El patronat de la Música de Badalona (l’Escola de Música Moderna i el Conservatori Professional de Música), ofereix concerts gratuïts per a tots els públics. Després de l’èxit del cicle “Per fi és dilluns!” (EMMB), el Conservatori se suma a la iniciativa i organitza també el cicle, “Ja és dijous!”. D’aquesta manera, els dilluns i els dijous, a les 20 h es pot gaudir de concerts als espais de l’EMMB i del CPM.


+ INFO

Programa de Formació per a Families 21-22

El dimecres 24 de novembre es farà la reunió en linia, de presentació del Programa de Formació per a Famílies promogut pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona amb la participació de les AFA/AMPA de la ciutat. A la reunió s'informarà de les activitats formatives i del procés d'inscripció per a mares i pares amb filles i fills a l'escola bressol, a educació primària, especial i secundària de Badalona.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain