Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
25. 2a quinzena de novembre de 2018

L’educació ha d’afavorir el desenvolupament de la personalitat i les aptituds de l'infant; ha d’inculcar el respecte dels drets humans, el respecte dels seus pares, de la seva pròpia identitat cultural, del seu idioma i valors, com també els valors culturals dels altres països; ha de preparar l'infant per assumir una vida responsable en societat i en el respecte al medi natural.
Article 29. Declaració dels Drets de l'Infant de l'ONU.

Badasport 2018-19

Amb el Badatletisme i 1321 nois i noies de 5è de 34 escoles, s'inicia aquesta setmana el Badasport que celebra la seva 20a edició aquest curs amb 6 activitats diferents: Badatletisme (5è), Badacorfbol (6è), Badaorientació (4t), Badamotri (nova activitat per a 1r), Badajoc (3r) i Badaplatja (2n). Prop de 7.800 nens i nenes participen en aquest projecte promogut pel Grup de Treball de Mestres d'Educació Física integrat en el Pla de Formació de Zona.


+INFO

Setmana de la Ciència

Fins el 21 de novembre es porta a terme la 23a Setmana de la Ciència. A Badalona, com en els darrers anys, amb conferències a centres educatius, una visita als centres de recerca del Campus Can Ruti i diferents tallers i exposicions a les Biblioteques de Badalona.


+INFO

A la TIAB, tirem pels drets!

El dimecres 28 de novembre, a les 17.30 h, a l'Espai Betúlia (C/ Enric Borràs, 43) es fa la Microjornada A la TIAB, tirem pels drets! dels infants i adolescents, oberta a tothom sobre el projecte Cercles de Coneixement impulsat per la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). En aquesta trobada es coneixeran quines han estat les idees i aportacions dels infants i els adolescents que han participat directament en aquest projecte i se celebrarà el Dia dels Drets dels Infants i el 2n aniversari de la TIAB. Inscripcions i més informació: tiab@badalona.cat i tel. 93 483 26 80.

Què està passant a l'escola?

Què i com aprenen els nostres fills i filles? Dijous 29 de novembre (atenció al canvi de data i lloc) es fa la xerrada taller Què està passant a l'escola?, adreçada a famílies interessades en l'educació dels seus fills i filles i en els canvis que estan fent els centres educatius. És una xerrada oberta a les famílies de tots els centres de Badalona i a tothom que hi estigui interessat. Estarà conduïda per un equip de pedagogs i psicopedagogs encapçalat per Jordi Martin Huguet, expert en Metodologies Globalitzadores i en Pedagogia Sistèmica. La xerrada es fa el dijous 29 de novembre, de les 18 a les 19.30 h, al Centre Cultural El Carme (C/ Francesc Layret, 78). Inscripció oberta: servei_educacio@badalona.cat o al telèfon 93 483 27 75.

20a Mostra de Pessebres

Del 3 al 22 de desembre, pel matí, es podran fer visites escolars a la 20a Mostra de Pessebres, a la sala d'Exposicions El Refugi, de la Pl de la Vila. La Mostra, organitzada per l'associació Amics del Pessebre de Badalona, estarà oberta al públic del 13 de desembre al 6 de gener. Més informació i reserves al telèfon 647458851.

Xarxa Escola Nova 21

Dijous 29 de novembre, pel matí, els centres de la Xarxa Escola Nova 21 fan una nova trobada per seguir avançant en el seu procés de canvi i millora. En aquesta sessió es tractarà i treballarà especialment sobre l'Avaluació en relació a la Rúbrica de canvi. La XEN21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet està formada per aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu.
+INFO

Consells escolars

El calendari del procés electoral per renovar els representants del professorat, de l'alumnat, i dels pares i mares o tutors d'alumnes dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics ha quedat establert a la Resolució ENS/2232/2018, d'1 d'octubre. Les votacions s'han de fer entre el 26 i el 30 de novembre i els consells escolars de centre han de quedar constituïts abans del 21 de desembre.
 
+INFO

Badalona ciutat educadora

El divendres 30 de novembre és el dia de les Ciutats Educadores. L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain