? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
18. 2a quinzena de juny de 2018

La música no s'ha d'ensenyar, s'ha de viure.
M. Dolors Bonal

Fem cine!

Dilluns 18 de juny, de 10 a 12 h, al Teatre Principal es fa la 2a edició de Fem Cine!, amb la projecció de curts de l'escola Rafael Alberti i de FILMETS. Fem Cine! està vinculat al Projecte Cinema de curs que promou a bao a qu. Fem Cine! està organitzat per l'escola Rafael Alberti i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+INFO
Dia de la Música
El 21 de juny és el Dia Internacional de la Música. Aquí us deixem amb...
+INFO
Fi de curs!
El dia 22 de juny s'acaba aquest curs escolar. Molt bon estiu a tothom!

Jornada de Biblioteques

El dimarts 26 de juny, a la Biblioteca Can Casacuberta, es fa la 3a Jornada de Biblioteques de Badalona, que pretén donar continuïtat a l’eix temàtic iniciat a les dues Jornades anteriors dedicades, respectivament, a la lectura per plaer i a les experiències de l’oralitat a partir de la lectura.

 
+INFO
Trobada amb Eduard Vallory

El dijous 28 de juny, a tres quarts de quatre, al Centre Cultural El Carme, es farà un diàleg entre Eduard Vallory i els equips impulsors dels centres que formen part de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Aquest diàleg servirà per valorar el treball fet fins ara i projectar les accions a dur a terme el proper curs.

 

 
+INFO

Els espais de joc i el CIB

El Consell dels Infants va presentar l'Informe per a la millora dels espais de joc en el darrer Plenari del CIB. Juntament amb totes les propostes, l'Informe acaba dient: volem que l'Ajuntament ens informi, el més aviat possible, quines coses es tindran en compte i es podran fer aviat, quines es podran fer aquest any o l'any que ve, i quines no es podran fer i per quines raons.
En el Plenari també es va acordar obrir el termini per a la incorporació de nous centres al CIB en el curs 2018-19. Podeu consultar l'Informe.


+INFO

Jornades Mediterrània IEARN

Continua oberta la inscripció a la 1a Conferència Mediterrània que es farà els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2018 a Badalona, en el marc del 30è aniversari d'IEARN Internacional. La Conferència Mediterrània vol connectar alumnes i docents de l'àrea mediterrània per trobar noves vies de solució als conflictes i obrir noves vies de comunicació i de diàleg.

 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain