? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
14. 2a quinzena d'abril de 2018

Llegir ho és tot. La lectura em fa sentir que he aconseguit alguna cosa, que he après alguna cosa, que sóc millor persona.
Noah Ephron
Diada de l'educació pública 2018
El diumenge 15 d'abril, de 16 a 20 h, en el parc de Montigalà, es fa la 8a Diada de l'educació pública a Badalona, organitzada per FAMPAS, amb la participació de més prop de trenta AMPA de les escoles i dels instituts públics de la ciutat.
+INFO
Portes obertes a escoles i instituts públics
Les famílies interessades poden consultar el calendari de portes obertes dels centres públics d'educació infantil, primària i ESO, així com la Guia d'informació educativa del curs 2018-19.  
+INFO
Escoles bressol i llars d'infants públiques, ben obertes!
Aquest mes d'abril les escoles bressol i llars d’infants públiques de la ciutat obren les portes a les famílies interessades en preinscriure als seus fills i filles en aquests centres. Les jornades de portes obertes són el preàmbul de la preinscripció que es farà del 30 d’abril al 10 de maig.
 
+INFO
Guia "Recomanacions sobre alimentació saludable a l'etapa escolar"
El dijous 19 d'abril, de 9.30 a 11h, a l'Espai Betúlia (c/Enric Borràs, 43-47) es presenta la guia "Recomanacions sobre l'alimentació saludable a l'etapa escolar", que promou l'Agència de Salut Pública de Catalunya. L'acte, organitzat amb la col·laboració del Servei de Salut de l'Ajuntament de badalona, està adreçat a equips directius i AMPA d'escoles, serveis tècnics municipals i empreses del sector.
 
+INFO
La primavera a la Serralada de Marina
El diumenge 22 d'abril, de 10 a 14h, es realitzarà una jornada per conèixer els valors naturals i històrics de la Serralada de Marina a l'entorn de l'Escola de Natura "Angeleta Ferrer", a Can Miravitges. Serà un matí ple d'activitats per conèixer la natura i familiartzar-nos amb el medi ambient que ens envolta.
 
+INFO
Encén la metxa!
L'exposició Encèn la metxa!, l'avantsala de les Festes de Maig es pot visitar fins el 23 d'abril en el Centre Cívic Sant Roc. Aquesta exposició forma part del programa d'activitats d'aquest projecte i també de la celebració de Sant Jordi a Badalona Sud, amb un matí amb les escoles i una tarda amb les entitats socioeducatives.
 
+INFO
El Consell dels Infants...

El CIB posa una parada en la Fira de S. Jordi, el dilluns 23, per seguir mostrant les activitats que fa i, entre altres, el projecte WHY? La Trobada del CIB del 2 de maig s'iniciarà amb el recull de les propostes per millorar els espais de joc de la ciutat que es presentaran a l'alcaldessa en el Plenari del 30 de maig i acabarà... amb la rua del Dimoni del CIB que cremarà amb tot allò que els nens i nenes no volen que existeixi ni a Badalona ni arreu del món!

 
+INFO
El Dimoni a l'escola!
Fins el 25 d'abril es poden presentar els Dimonis que optin al premi el Dimoni a l'escola 2018.
 
+INFO
Xarxa Escola Nova 21
El dijous 26 d'abril al matí, es fa la 6a trobada de la Xarxa Escola Nova 21 (XEN21) de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet. En aquesta Trobada es treballarà sobre el procés de construcció de la Visió de cada centre i de les Espirals d’Indagació i la Rúbrica, com a eina per a la transformació i millora educativa. A la XEN21 de BDN i SCdG hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Badalona, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu.
 
+INFO
Jornades Cercles de Coneixement
El dies 26 a la tarda i oberta a tothom, i 27 al matí, es fan en el BCIN, les Jornades Cercles de Coneixement organitzades per la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona, amb el lema "Compartim sabers i treballem plegats per la infància i adolescència". Inscripció oberta.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain