? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
16. 2a quinzena de maig de 2018

Si ve una papallona
jo no l'agafaré,
que voli, que voli!
Al cel hi està més bé.
Les flors, com cada dia,
voldran fer-li un petó:
que hi vagi, que hi vagi,
que l'ompliran d'olor!
Primavera, Joana Raspall
Preinscripció Batxillerat i Cicles Formatius

La preinscripció per als estudis de Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà és del 14 al 24 de maig de 2018. La preinscripció per a la FP de grau superior és del 29 de maig al 7 de juny.

+INFO

Badajoc, del 14 al 18 de maig

El Badajoc es fa en el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i es basa en la realització de diferents jocs i activitats preesportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes. En aquesta activitat hi participen 1175 nens i nenes de 3r de primària. El Badasport és una iniciativa, organitzada pel Grup de Mestres d'Educació Física de Badalona, que promou la pràctica esportiva a través de cinc modalitats a partir de jocs preesportius, cooperatius i tradicionals.


+INFO

Congrés de Ciència

Els dies 15, 16 i 17 de maig es duu a terme el V Congrés de Ciència d'Educació Infantil i Primària de Badalona. de 10 a 12h, al Museu.

 
+INFO
Formació Professional i Cooperativisme 
El dimecres 16 de maig, de 16.30 a 19.30h, la cooperativa La Sargantana organitza una xerrada per a docents amb l'objectiu d'informar al professorat dels aspectes clau de l'empresa cooperativa. Amb aquesta formació es pretén proporcionar als docents informació sobre el model d'empresa cooperatiu així com eines pedagògiques bàsiques per a desenvolupar el contingut a l'aula. 
+INFO
A dibuixar!
La 5a. Festa del Dibuix se celebra el 20 de maig al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, de 10 a 14h. Hi haurà tallers gratuïts per a tothom i hi sou tots convidats, tan grans com petits!
+INFO

Fira Inicia't al Port de Badalona

Del 24 al 27 de miag, al Port de Badalona, hi podreu trobar la Fira Inicia't. A la Fira de la nàutica i els seus oficis hi podreu descobrir totes les possibilitats del mar, i a més, en aquesta edició, hi haurà més acció, més activitat i més experiències que mai!

 
+INFO
Cooperatives escolars

Nois i noies de les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Joan Coret, Llorens Artigas, i Miguel Hernández, posaran a la venda els divendres 25 de maig i 8 de juny, als encants de Montigalà, els productes que han elaborat. Aquest projecte promou la cultura de l'emprenedoria i el coneixement i habilitats entre l'alumnat de cicle superior de l'educació primària.  

 

 
+INFO

Trobampa 2018

El dissabte 26 de maig,de les 10 fins les 13.30 h, es duran a terme tallers, jocs, exhibicions de percussió... al Parc del Gran Sol. I a partir de les 16 h la festa segueix amb exhibicions de les diferents extraescolars.

 

Celebrem tots junts la 39a cursa popular de Badalona!

El diumenge 27 de maig se celebra la cursa del Dimoni de Badalona. La sortida serà a la zona de la Platja dels Pescadors, i compta amb tres circuits diferents adaptats a tots els nivells. 

 
+INFO

Trobada de danses

Els dies 30, 31 de maig i 1 de juny, de 10 a 12 h es durà a terme la 17a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona. Es farà al Palau Municipal d’Esports i hi participen les escoles: Baldiri Reixac, Gitanjali, Joan Coret, Llibertat, Llorens Artigas, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda, Planas i Casals, Sant Domènec Savio, S. Trinitat, Rafael Alberti, Ventós Mir, Alexandre Galí, Feliu i Vegués, Folch i Torres, Josep Boada, Laietània, Pau Picasso, Pere de Tera, Progrés, Salvador Espriu, Sant Jordi, Antoni Botey, Badalona Port, Baldomer Solà, Bufalà, Itaca, Josep Carner, Joan Llongueras, Joan Miró, Jungfrau, Les Ciències, Montigalà i Rafael Casanova.

 
+INFO

Plenari del CIB de fi de curs

El 30 de maig es farà el Plenari de fi de curs del Consell dels Infants de Badalona (CIB). En aquest plenari els nois i noies de tots els centres, entre altres temes, presentaran a l'alcaldessa les seves propostes en relació a la transformació dels espais públics de la ciutat. 

 
+INFO

Cavall Fort, portades a dojo!

Fins el divendres 22 de juny, a l'Espai Betúlia, hi haurà l'exposició Cavall Fort, portades a dojo, una mostra representativa de l'ampli ventall de noms propis que han estat rellevants en la il·lustració juvenil i infantil a Catalunya. A més a més, el dia 6 de juny hi haurà una visita guiada a càrrec de Cavall Fort i l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo.

 
+INFO

Casal esportiu 2018

El Casal Esportiu d'aquest any tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal Montigalà durant tot el mes de juliol. Hi haurà dos torns, el primer del dia 2 al 13; i el segon del 16 al 27. Tots els nens i nenes d'entre 3 i 14 anys són convidats a participar-hi! 

 
+INFO
2a Jornada educació 0-3 "La importànica de l'actitud de l'adult en l'atenció a l'infant"
El dia 9 de juny de 2018, de 9 a 14 h, a l'institut Eugeni d'Ors es farà la 2a Jornada d'Educació 0-3, que vol afavorir el coneixement i el debat a l’entorn d’idees i d’experiències vinculades amb la petita infància, es centra en la importància de l’actitud de l’adult en l’atenció a l’infant. El programa de la jornada s’ha construït a partir de les aportacions fetes per educadores i educadors d’aquesta etapa educativa i comptarà amb una conferència inicial, l’exposició de diverses experiències i la realització de tallers vinculats a temes d’interès
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain