? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
20. 1a quinzena de setembre de 2018

L'educació és la porta a la realització personal i al progrés col·lectiu; és la palanca que fa possible la superació dels condicionants personals, socials, econòmics i culturals en origen; és la clau de les oportunitats per superar les desigualtats i per descobrir i aprofitar tots els talents de la societat.
Llei d'Educació de Catalunya

Del Clip a l'e-clip!

L'any 1980 es va publicar el primer Clip fet, en uns primers anys, per un grup de mestres de diferents escoles i l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Fa un any va néixer l'e-clip, un butlletí quinzenal que informa dels projectes i activitats educatives que es fan a la ciutat, amb l'objectiu de servir a la idea i a l'acció de Badalona com a ciutat educadora.


Tornem-hi!
Aquest dijous 6 de setembre, a l'Institut Eugeni d'Ors, a partir de les 11 h, es farà la inauguració del curs escolar 2018-19 i la Fira de serveis i projectes educatius.
+INFO
Guia d'activitats educatives 2018-19
Ja es pot consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives i de la Guia Arts i escola d'aquest curs.
+INFO
Arts i escola 2018-19
Ja es pot consultar la guia Arts i escola 2018-19 que inclou 40 activitats adreçades a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes per diferents serveis i entitats, en relació a l’arquitectura, les arts plàstiques, el cinema, la literatura, la música, la dansa, el teatre i les arts integrades. Aquesta guia forma part també de la Guia d’Activitats educatives 2018-19.
+INFO

Inauguració de nous Camins Amics

Divendres 21 de setembre s’inauguraran els Camins Amics dels Romans i de la Mar Mediterrània, promoguts des del grup de treball de Camins Escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic.

 
+INFO

Jornades A·PLEC

Els dies 26, 27 i 28 de setembre es fan les 4es Jornades A·PLEC de didàctica del plegat per a educadors, concebudes bàsicament per aprendre a plegar i a ensenyar a plegar.

 
+INFO

CIB 2018-19

El dimecres 19 de setembre, a les 12,30 h, al Viver, es farà una reunió amb els centres que ja formen part del CIB i tots aquells que vulguin tenir més informació per valorar la seva incorporació aquest curs.

 
+INFO

Subvencions

Fins l'1 d'octubre està obert el termini per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a activitats i programes referents a Educació, Cultura i Promoció Econòmica.

 
+INFO

e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat

 
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain