Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
76. 1a quinzena d'octubre de 2021

La participació infantil pot ser un baròmetre que ens ajudi a mesurar la qualitat de la democràcia en la nostra comunitat.
Ingrid Agud i Asun Llena

Trobada del CIB

El dimecres 20 d’octubre, a les 17:30 h, es fa la primera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants, al Teatre Margarida Xirgu. Aquest curs, segueixen incorporant-se al CIB nous centres de la ciutat.


+ INFO

Taller del riure

En el marc del Programa de Formació per a famílies del Servei d’Educació, se celebra el Taller del riure. És una activitat presencial adreçada a famílies de totes les etapes educatives en la qual ens preguntarem quins beneficis físics i emocionals ens aporten les rialles. Es fa el divendres 15 d’octubre, a les 14:15 h, a l’Escola Antoni Botey.


+ INFO

Torna el Club Secret

El dia 1 d’octubre comença una nova temporada del Club Secret de Lectura Juvenil a les Biblioteques de Badalona.


+ INFO

Jugatecambiental

Ja està en marxa un nou cicle de tardor de la “Jugatecambiental” al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, amb moltes activitats i tallers destinats al públic familiar. El cicle de tardor es desenvolupa al llarg d’onze diumenges i es tancarà el 28 de novembre.


+ INFO

Una manera de veure el món

El dijous 4 de novembre, a les 19 h, es presenta al Museu de Badalona el llibre Una manera de veure el món. Teresa Lleal Galceran, 1940-1988, d’Emili Muñoz. L’obra és el resultat d’una intensa recerca que ha permès a l’autor posar al nostre abast la biografia d’una persona tan interessant i plena d’inquietuds com la Teresa Lleal, que va jugar un important paper en àmbits com la renovació pedagògica o l’ensenyament del català a la nostra ciutat.


+ INFO

Diada del Cooperativisme 2021

La Diada del Cooperativisme 2021 del Barcelonès nord tindrà lloc el diumenge 10 d'octubre a la Vinya de la Vall de Betlem de 10 a 15h. Allà, s’hi celebrarà el dia del cooperativisme amb música, menjar i projectes del territori en un entorn ideal ben a prop de les ciutats de Badalona i Santa Coloma de Gramenet.


+ INFO

Baròmetre 2021 dels drets dels infants

En el marc de la programació 2021 de la TIAB, s’està impulsant el projecte “Baròmetre 2021 dels drets dels infants a Badalona”. Amb aquest projecte, es vol donar a conèixer i visibilitzar fins a quin punt els drets dels infants són una realitat a la nostra ciutat. En aquesta edició del Baròmetre s’ha focalitzat l’atenció atenció en quatre dels drets de la Convenció sobre els Drets dels Infants: dret a un nivell de vida adequat, dret a la salut (específicament a la salut mental), dret al joc i al descans, i dret a l’opinió. Es poden enviar els formularis fins al 15 d’octubre.


+ INFO

Conservatori de la Ciutat

Aquest curs, dins del programa "Conservatori de la Ciutat" s’han organitzat cursos i activitats per a públic adult en horari de matins.

+ INFO

FILMETS a l'escola

Alumnes de 3r de primària i de 4t d'ESO de diferents centres de la ciutat participen a l'edició 2021 del FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 22 al 31 d’octubre.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

S'ha iniciat l'actualització de la Guia d'activitats educatives d’aquest curs, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain