Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
24. 1a quinzena de novembre de 2018

En qüestions de cultura i saber, només es perd el que es guarda; només es guanya el que es dona.
Antonio Machado

Voluntariat Projecte LECXIT

El dijous 8 de novembre tindrà lloc la formació per a voluntaris del projecte LECXIT: Lectura per a l'èxit educatiu. LECXIT és un programa promogut per la Fundació Jaume Bofill que té com objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants mitjançant un treball de millora de la seva comprensió lectora. La col·laboració dels voluntaris és imprescindible ja que són els encarregats d'acompanyar els infants en la lectura, amb una tutoria individual setmanal. Els voluntaris que reben aquesta formació, adapten les activitats als interessos de cada nen/a per fer la lectura agradable i establir una relació de confiança. El projecte LECXIT es du a terme actualment a quatre escoles de Badalona, d'entre els més de 150 punts d'arreu de Catalunya. La sessió formativa es fa a la Biblioteca Llefià, Xavier Soto, de 16.30 a 19 h.


+INFO

Setmana de la Ciència

Del 7 al 21 de novembre es durà a terme la 23a Setmana de la Ciència. A Badalona, com en els darrers anys, es faran conferències a centres educatius, una visita als centres de recerca del Campus Can Ruti i diferents tallers i exposicions a les Biblioteques de Badalona.


+INFO

IV Mostra Tots Junts Fem Salut

Dissabte 10 de novembre, de 10 a 14 h, a la plaça Trafalgar tindrà lloc la IV Mostra Tots Junts Fem Salut, un esdeveniment en el que més de seixanta associacions, serveis i entitats de la ciutat faran tot tipus d'activitats generadores de salut. Durant tot el matí es podrà participar en activitats esportives, musicals, jocs, manualitats i balls, dirigides a tota la ciutadania i que tenen com a objectiu difondre i fomentar la salut i els hàbits saludables.
+INFO

La nostra escola

La tercera temporada de LA NOSTRA ESCOLA comença a escalfar motors! El dimarts 13 de novembre, a les 17.30 h, a la sala d'actes del Museu es fa la reunió informativa adreçada a mestres per explicar com durem a terme aquest projecte de Televisió de Badalona per tal que els nens i nenes de 5è de primària aprenguin a fer un reportatge de televisió.
+INFO

Plenari del CIB

El dimecres 14 de novembre es fa el 1r Plenari del Consell dels Infants d'aquest curs, que presideixen l'alcalde i el regidor de Serveis a les Persones i Seguretat. En aquest Plenari està previst que s'aprovi el Pla d'acció del CIB 2018-19, les accions vinculades al Dia dels Drets dels Infants (20 de novembre) i que es presenti la resposta del Govern de l'Ajuntament de Badalona a l'Informe sobre la transformació dels Espais de joc del carrer que va presentar el CIB en el Plenari del 30 de maig passat. Aquest curs el CIB compta amb 70 nois i noies representants de 35 escoles i centres socioeducatius de la ciutat.
+INFO

Jornada

El divendres 16 de novembre, de les 9.30 a les 12.45 h, al BCIN, es fa la Jornada Badalona emprèn amb els joves adreçada a l'alumnat de secundària i organitzada pels Serveis de Joventut, de Promoció Econòmica, d'Educació i l'IMPO. Aquest any la Jornada està centrada en el món de la gastronomia i la restauració.
+INFO

Què està passant a l'escola?

La Xarxa d'Escola Nova 21 ha organitzat una xerrada taller adreçada a famílies interessades en la transformació educativa i en els canvis que estan fent els centres educatius. És una xerrada oberta a les famílies de tots els centres de Badalona i a tothom que hi estigui interessat. Estarà conduïda per un equip de pedagogs i psicopedagogs encapçalat per Jordi Martin Huguet. La xerrada es fa el dimecres 28 de novembre, de les 18 a les 19.30 h, al Centre Cívic La Salut (Av. Marquès de Sant Mori cantonada C. de Quevedo, a sobre del Mercat de La Salut).
+INFO

Anar a Mar

El dijous 29 de novembre, a les 19 h, al Port de Badalona continua el cicle de conferències del cicle Anar a Mar, organitzat per Marina Badalona i l'Escola del Mar, Centre d'Estudis Marins de l'Ajuntament de Badalona. La conferència "La Fundació CRAM i la fauna amenaçada de Lesbos al Mediterrani Central, cap a Ghana, al Mar d'Alboran...i allà on calgui", anirà a càrrec de Proactiva Open Arms.

 
+INFO

Gràcies, felicitats i a reveure Josep Biayna!

 

e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat .

 
+INFO

Jugatecambiental

Tots els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, al Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, hi ha espais de joc, tallers i itineraris guiats per gaudir en família.
 
+INFO

Consells escolars

El calendari del procés electoral per renovar els representants del professorat, de l'alumnat, i dels pares i mares o tutors d'alumnes dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics ha quedat establert a la Resolució ENS/2232/2018, d'1 d'octubre. Les votacions s'han de fer entre el 26 i el 30 de novembre i els consells escolars de centre han de quedar constituïts abans del 21 de desembre.
 
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain