? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
15. 1a quinzena de maig de 2018

El feminisme no vol imposar un matriarcat basat en la violència contra l'home, com ho ha estat el patriarcat fins ara... Tampoc vetaria que els nens varons anessin a l'escola, ni se'ls prohibiria l'accés a la sanitat i a la universitat. Comprenguin que això és una bogeria que no promou el feminisme. 
Coral Herrera Gómez
Mostra de Robòtica 2018

El dimecres 2 de maig, de 9 a 14h, es fa la Mostra de Programació i Robòtica dels Centres de Secundària del Barcelonès Nord al Campus Diagonal Besòs de la UPC. Hi participen aquests instituts i centres:: Badalona VII (BDN), Betúlia (BDN), Garbí Pere Vergés (BDN), Júlia Minguell (BDN), Manuel Vázquez Montalbán (SAB), Maristes Champagnat (BDN), Ramón Berenguer IV (SCG), Terra Roja (SCG) i Torrent de les Bruixes (SCG).

Trobada del CIB

La Trobada del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es fa el dimecres 2 de maig, de 17.30 a 19.15 h, al Centre Cultural El Carme. En aquesta trobada s'explicaran les propostes per a la millora dels espais de joc. Acabarà amb la cercavila del dimoni del CIB.


+INFO

El Dimoni a l'escola

El dijous 3 de maig, a les 10 h, es fa la Festa El Dimoni a l'Escola i el lliurament de premis a la Rambla.

 
+INFO
Camins amics
El 3 de maig, a les 18 h al Viver, es reuneix el Grup de Treball de Camins escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic. Es farà el seguiment del procés de construcció dels Camins Amics de les escoles: Gitanjali, Badalonès, Ventós Mir, Betúlia, López Torrejón, Progrés, Badalona Port; i Jungfrau i Maristes Champagnat.
 
+INFO

L'Aula amb les Jornades Científiques

El dimarts 8 de maig, a les 17.30h, al Teatre Zorrilla, es presenten 4 treballs de les Jornades Científiques 2018 a l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de Badalona.

 
+INFO
Badajoc, del 14 al 18 de maig

El Badajoc es fa en el Parc de Can Solei i Ca l’Arnús i es basa en la realització de diferents jocs i activitats preesportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes. En aquesta activitat hi participen 1175 nens i nenes de 3r de primària.

El Badasport és una iniciativa organitzada pel Grup de Mestres d'Educació Física de Badalona, que promou la pràctica esportiva a través de cinc modalitats a partir de jocs preesportius, cooperatius i tradicionals.

 

 
+INFO

V Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona

Els dies 15, 16 i 17 de maig es duu a terme el V Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona, de 10 a 12h, al Museu de Badalona.

 
+INFO

Any Pompeu Fabra Badalona 2018

Podeu consultar el programa d'activitats de l'Any Fabra a Badalona, organitzat amb motiu del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain