? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
17. 1a quinzena de juny de 2018

Als nens se'ls ha d'ensenyar que s'ha de pensar, no què s'ha de pensar.
Margaret Mead

Badaplatja

El Badaplatja d'aquest any té lloc del 4 al 8 de juny a la Platja dels Pescadors, on nens i nenes de 2n de primària de totes les escoles participants gaudeixen d'activitats lúdiques i esportives al costat del mar.


+INFO
Concerts de Cant Coral
El dimecres 6 de juny a les 12 h, al teatre Zorrilla, es fa un concert dels cors dels instituts: Badalona VII, Barres i Ones, Ca l'Arnús, Isaac Albéniz, Pompeu Fabra i Ventura Gasol, i el Cor del Conservatori de Badalona. A la tarda, a les 17 h, se celebrarà el concert dels cors escolars de primària, que intepretaran "Els músics de Bremen", i en el qual hi participen les escoles Alexandre Galí, Antoni Botey, Baldomer Solà, Llibertat i Miguel Hernández.
+INFO
Xarxa Nova Escola 21
El dijous 7 de juny al matí, a l'escola Lola Anglada, es fa la 7a trobada de la Xarxa Escola Nova 21 (XEN21) de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet. En aquesta xarxa hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu.
+INFO

Camins escolars, camins amics

El 7 de juny, a les 18 h al Viver, es reuneix el Grup de Treball de Camins escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic. Es farà el seguiment del procés de construcció dels Camins Amics de les escoles: Gitanjali, Ventós Mir, Betúlia, López Torrejón, Progrés, Badalona Port; Jungfrau i Maristes Champagnat.

 
+INFO
Mercat de cooperatives escolars

Nois i noies de l'escola Joan Coret posaran a la venda el divendres 8 de juny, als encants de Montigalà, els productes que han elaborat. Aquest projecte promou la cultura de l'emprenedoria iles competències d'autonomia, d'iniciativa personal i de treball en equip vinculades al currículum de cicle superior d'educació primària. El 25 de maig van fer el mercat les altres escoles vinculades al projecte. El 12 de juny al matí es farà la Cloenda d'aquest projecte al gimnàs de l'Institut Pau Casals.

 

 
+INFO

Contacontes al Mercat Municipal LLefià

El divendres 8 de juny, a les 17.30 h al Mercat Municipal Llefià, es durà a terme una actuació de Contacontes amb berenar per als més petits. Tots els nens i nenes de 4 a 8 anys hi seran molt benvinguts.


2a Jornada educació 0-3 "La importànica de l'actitud de l'adult en l'atenció a l'infant"

El dissabte 9 de juny, de 9 a 14 h, a l'institut Eugeni d'Ors es farà la 2a Jornada d'Educació 0-3, que vol afavorir el coneixement i el debat a l’entorn d’idees i d’experiències vinculades amb la petita infància. Aquesta se centra en la importància de l’actitud de l’adult en l’atenció a l’infant. El programa de la jornada s’ha construït a partir de les aportacions fetes per educadores i educadors d’aquesta etapa i comptarà amb una conferència inicial, l’exposició de diverses experiències i la realització de tallers vinculats a temes d’interès

 
+INFO

Jonada de Biblioteques de Badalona

El dimarts 26 de juny, a la Biblioteca Can Casacuberta, es durà a terme la 3a Jornada de Biblioteques de Badalona, que pretén donar continuïtat l’eix temàtic iniciat a les dues Jornades anteriors dedicades, respectivament, a la lectura per plaer i a les experiències de l’oralitat a partir de la lectura. Inscripcions obertes fins el 10 de juny.  

 
+INFO

English Day

Els dies 13 i 14 de juny, al Centre Cultural l'Escorxador-Parc i Nau 3, es farà l'English Day. To enjoy with english from 9.45 h to 12.30! Hi participen les escoles...

 
+INFO

Cloenda Lècxit i Xamfrà

El dimarts 12 de juny, a les 17 h, al Centre Cívic La Salut, es farà l'acte de cloenda del programa Lècxit i del projecte musical Xamfrà.

 
+INFO

Gravació del debat del CIB amb l'alcaldessa

El dia 13 de juny es farà la gravació del debat del Consell dels Infants de Badalona (CIB) amb l'alcaldessa de Badalona on els nens i nenes representants li faran preguntes i debatran sobre les seves propostes i idees per millorar la ciutat.

 
+INFO

Acte de cloenda APS

El dia 13 de juny, a la Sala d'actes del Centre Cívic La Salut, a les 16 h, es durà a terme una presentació dels projectes i l'entrega de diplomes a tots els voluntaris participants del programa d'Aprentatge Servei.

 
+INFO
Inscripcions obertes per als cursos d'estiu de l'EOI
Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d'estiu a l'Escola Oficial d'Idiomes. Es fa de dilluns a dijous de 10 h a 13 h i de 16 h a 18.30 h; els divendres de 10 h a 13 h, a la secretaria de l'escola.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain