? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
19. 1a quinzena de juliol de 2018

La primera tasca de l'educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi.
Maria Montessori

Fes estiu a Badalona!

Amb l’arribada de l’estiu, els dies s’allarguen i per a molts arriben les vacances, tenim molt de temps lliure i la ciutat ens ofereix una bona oferta d’activitats culturals. En aquesta guia podreu trobar totes les activitats cultural. En aquesta guia podreu trobar un ventall de propostes que podreu gaudir durant tot l'estiu: concerts, visites patrimonials, activitats gastronòmiques, cinema...


+INFO
Estiu a la plaça
La Rotllana organitza durant les tardes del mes de juliol, al parc i CC l'Escorxador, tallers infantils, espais per a famílies, esports al carrer, i fins i tot zumba! Podeu consultar tot el programa a l'enllaç.
+INFO
Activitats infantils, juvenils i esportives
En el següent enllaç podeu trobar tota la informació sobre els casals d'estiu i les activitats infantils i juvenils de la ciutat de Badalona.
+INFO
Inauguració del curs 2018-19
Encara que aquesta notícia pot ferir la sensibilitat de qui no ha començat les vacances encara, us avancem que el 6 de setembre, a l'Institut Eugeni d'Ors, a partir de les 11 h, es farà la inauguració del curs escolar 2018-19 i la Fira de serveis i projectes educatius.
+INFO

Inauguració de nous Camins Amics

Divendres 21 de setembre s’inauguraran els Camins Amics dels Romans i de la Mar Mediterrània, promoguts des del grup de treball de Camins Escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic.

 
+INFO

Aula Coral

T'agradaria aprendre a cantar? Apunta't a l'Aula Coral del Conservatori de Badalona. L'Aula Coral és un projecte artístic adreçat a tots els nens i nenes d'entre 7 i 11 anys.

 
+INFO

Fins l'1 de setembre!

Des de l'e-clip desitgem...
MOLT BON ESTIU A TOTHOM!

 
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain