Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
28. 1a quinzena de gener de 2019

El cervell no és un got per omplir, sinó un llum per encendre.
Plutarco

Concerts del Conservatori

El Conservatori de Badalona ofereix, als alumnes de 2n de primària, concerts especialment concebuts per desvetllar en els infants l’interès i gaudir de tots els beneficis de la música. Un conte inèdit, on els personatges dels contes universals més coneguts viuen una aventura trepidant. La Ventafocs, el príncep, els set nans, la princesa del gel, els tres porquets, Rapunzel, la bruixa.... El concert tindrà lloc al Teatre Principal els dies 16 a les 9:30h i 11h i 17 de gener a les 9:30h.


+INFO

Comissió de Mapa Escolar

La Comissió de Mapa Escolar del CEM es torna a reunir el dijous 17 de gener a les 17.30 h, a l'edifici del Viver. Els princials temes a tractar són les novetats en la resolució de matriculació pel curs 19-20, l'actualització de dades, i el pas de primària a secundària, entre altres.  
+INFO

Jornada Construïm futur

FAMPAS i FAPAC organitzen la Jornada Construïm Futur, adreçada a famílies, professorat, entitats i persones interessades, que es farà el dissabte 19 de gener, de 10 a 14 h, a l'escola Llibertat. A la Jornada es tractarà el tema de la planificació educativa en un sentit molt ampli, es plantejarà l'estat actual i s'extrauran propostes de consens que ajudin també a construir noves aliances i un millor treball en xarxa.


+INFO

Comencem l'any a l'Astral

Del 21 al 27 de gener es podrà visitar el veler Astral. Aquesta activitat, organitzada per la ONG Open Arms i el Port de Badalona es farà del 21 al 25, per a grups escolars de 10 a 13 i de 16 a 17.30 h. A partir de les 18 h, l’accés és lliure o es pot reservar per a grups de casals o entitats. El cap de setmana l’horari serà de 10 a 13 i de 16 a 20 h . Les reserves s'han de fer a: comunicacion@proactivaopenarms.org


+INFO

Trobada del CIB

La propera Trobada del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es farà el dimecres 23 de gener, a les 17.30 h, a la sala d’actes del Centre Cívic La Salut. Parlarem una mica de les activitats fetes fins ara i es farà el seguiment del Pla d’acció del CIB 2018-19.
 
+INFO

DENIP 2019

El dia 30 de gener es celebra el Dia escolar de la no violència i la Pau. Aquest dia,a l'Institut Eugeni d’Ors, de 10 a 12 h, es fa l’acte de presentació del Manifest i dels Cartells per la Pau que han fet el nois i noies de 5é de les escoles Joan Llongueras, Lola Anglada, López Torrejón, Miguel Hernández i Ventós Mir.


+INFO

Trobada XEN21

La Xarxa d'Escola Nova 21 fa una nova trobada el 31 de gener en la que hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu. En relació al programa cal destacar l'acord entre el Departament d'Educació de la Generalitat, la Federació Catalana de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i el Programa Escola Nova 21 per fer que la transformació educativa esdevingui política pública a Catalunya.
+INFO

Vols publicar una notícia a l’e-clip?

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat
 
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain