Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
80. 1a quinzena de desembre de 2021

Les Ciutats Educadores ens comprometem a treballar per articular respostes multidimensionals innovadores, que permetin desenvolupar les competències personals i socials del conjunt de la ciutadania, sense exclusions.
Declaració Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2021

Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2021

En el marc del Dia de les Ciutats Educadores, l’Espai Betúlia acull, el dimecres 1 de desembre, l’acte “La ciutat educadora no deixa ningú enrere: una mirada calidoscòpica”, organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquest acte, que començarà a les 18 hores, persones vinculades a diferents àmbits compartiran la seva visió i experiència al voltant de la idea de Badalona com a ciutat educadora.


+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El Patronat de la Música de Badalona (Conservatori Professional de Música i Escola de Música Moderna), ofereix concerts gratuïts per a tots els públics. Consulteu la programació dels dilluns i els dijous als webs de l’EMMB i del CPM.


+ INFO

Nadal a Badalona

Ja es pot consultar el progama de totes les activitats de Nadal a Badalona


+ INFO

23a Mostra de Pessebres

En el marc del Nadal a Badalona ja es poden fer visites a la 23a Mostra de Pessebres a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila.


+ INFO

Nous cursos de català

Els dies 20 i 21 de desembre es pot fer la inscripció als cursos de català del CNL. Per apuntar-s'hi s’ha de ser major d’edat o tenir 16/17anys si no s’ha fet tota l’escolarització a Catalunya.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain