Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
33. 1a quinzena d'abril de 2019

Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre.
Emily Dickinson

5a Mostra de teatre de secundària

El Teatre Zorrilla acull aquest mes d'abril la 5a Mostra de Teatre d'educació secundària de Badalona. Es fa els dies 2 d'abril, a les 9.15h, 3 i 4 d'abril, a les 15.15 h, i el 8 i 9 d'abril, a les 12 h al Teatre Zorrila.


+INFO

Plenari TIAB

El proper Plenari de la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona es fa el dimarts 2 d'abril de 17.30 a 19.30 h, a l’Espai Betúlia (C/ Enric Borràs, 43-47).


+INFO

Educar sense cridar

Aquesta xerrrada es realitza el dimecres 3 d'abril, a les 17.30 h, a l'escola Llibertat. S'adreça a les famílies de centres educatius de primària i serà conduïda per Alba Castellví, sociòloga, educadora i escriptora del llibre amb el mateix nom.


+INFO

Plenari del CEM

El dijous 4 d'abril, a les 17:30 h, a la sala d'actes del Viver, es fa una nova reunió del Consell Escolar Municipal.


+INFO

L'escola compromesa amb el món

El llibre 'L'escola compromesa amb el món' es presenta el dimecres 10 d'abril, a les 19 h a l'Espai Betúlia. Aquest llibre, de Benjami Moliné, Llorenç Planes i Joan Bonals, tracta i reflexiona sobre la dimensió ètica, social i ecològica de l’educació.
+INFO

A la plaça!

El 23 d'abril acaba el cicle 'A la plaça' del Programa d'activitats de dinamització de l'espai públic per a la convivència, de Badalona Sud. A la plaça de Sant Elies es fará la celebració de la diada de Sant Jordi.
+INFO

Pacte contra la segregació escolar

L'Ajuntament de Badalona ha signat a la sala auditori del Parlament de Catalunya, el Pacte contra la segregació escolar impulsat pel Síndic de Greuges de Catalunya, conjuntament amb el Departament d’Educació. Aquest document pretén promoure la corresponsabilitat dels diferents actors que intervenen a l’hora de combatre el fenomen de la segregació escolar.
+INFO

A.K.A

A.K.A. es presenta als centres escolars de Badalona divendres 5 d'abril, a les 11 h, al Teatre Principal. A.K.A mostra la complexitat de l’adolescència i permet gaudir d’un dels millors espectacles teatrals dels darrers anys. L’obra ha guanyat 4 premis Butaca (millor direcció, actor, text i espectacle de petit format).


+INFO

Preinscripció escolar

La preinscripció escolar per a educació infantil, primària i secundària del curs 2019/2020 es farà del 29 de març al 9 d'abril.


+INFO

Jugatecambiental

La Jugateambiental engloba tot un seguit de propostes adreçades a les famílies que tenen lloc al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús diumenges al matí durant la primavera i la tardor. El seu objectiu és promoure el respecte a l’entorn a través del joc i de l’experimentació en família.


+INFO

Inicia't

El Port de Badalona organitz la Fira Inicia't i informa que les dues jornades orientades als centres de secundària són el dilluns 8 i el dimarts 9 d’abril en horari de matí i de tarda. Si es vol programar una visita cal enviar un correu a: events@marinabadalona.cat indicant el nom del centre, curs i número d'alumnes, dia i hora de peferència, i un contacte del professorat de referència per a concretar l’activitat.


+INFO

Subvencions

Ja s'ha obert el termini per a la presentació de les subvencions per a activitats educatives. El període de sol.licituds acaba el dimarts 23 d'abril.


+INFO

Vols publicar una notícia a l’e-clip?

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain