? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
22. 1a quinzena d'octubre de 2018

“L’aprenentatge no s’aconsegueix per casualitat, s’ha de buscar amb entusiasme i diligència”.
Abigail Adams

Mostra de Teatre de Secundària

El dimecres 10 d'octubre, a les 18h, a les oficines del Teatre Zorrilla, es farà la reunió amb els centres que vulguin participar a la 5a Mostra de Teatre d'educació secundària de Badalona. Us hi apunteu?


+INFO
Trobada Xarxa Nova Escola 21
El dijous 11 d'octubre al matí es fa la 8a trobada de la Xarxa Escola Nova 21 (XEN21) de Badalona i Sta. Coloma de Gramenet. En aquesta xarxa hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu.
+INFO
Cooperatives escolars
Les escoles Itaca i Pau Picasso s'incorporen aquest curs al Projecte Cultura emprenedora a l'escola, juntament amb les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Joan Coret, Llorens Artigas i Miguel Hernández.
+INFO
Trobada del CIB
El dimecres 17 d’octubre, a les 17:30 h, al Centre Cultural El Carme, es fa la primera trobada d'aquest curs del Consell dels Infants, en el qual s'incorporen cinc centres més. Entre altres temes, es parlarà del projecte de Cercles de Coneixement que promou la TIAB.
+INFO
Programa de Formació de Famílies 2018-19
En el marc del Programa de Formació de Famílies, el dijous 18 d’octubre, de 18 h a 20 h, al Centre Cívic Dalt la Vila, es fa la xerrada "Actituds per afavorir els aprenentatges dels nostres fills/es".
Què podem fer per tal que els nostres fills tinguin ganes d’aprendre? Com els podem ajudar a estar atents i interessats? Quines són les condicions que necessiten per aprendre i què podem fer per a que les tinguin?
+INFO
IV Jornada TDAH Badalona
El dissabte 20 d'octubre, al matí, a l'Hospital de Badalona, es fa la IV Jornada TDAH, Transtorn de conducta, un repte del nostre dia, què en saps?, oberta a professionals de la salut i de l'ensenyament, així com a pares i familiars interessats.
Inscripció: tdahbadalona@gmail.com

Autoprotecció

El 25 d'octubre, de 16 a 20 h, al CRP, es farà un taller adreçat al professorat i obert també a la ciutadania en relació a la cultura de l’autoprotecció i l'atenció a les situacions d’emergència més freqüents i llur maneig.

 
+INFO

Jornades A·PLEC

Els dies 26, 27 i 28 d'octubre es fan les 4es Jornades A·PLEC de didàctica del plegat per a educadors, concebudes bàsicament per aprendre a plegar i a ensenyar a plegar.

 
+INFO

FILMETS Badalona Film Festival

Del 19 al 28 d'octubre se celebra la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival als teatres Zorrilla, Blas Infante i Principal; i al Centre Cultural el Carme.

 
+INFO
Que l'escola t'acompanyi
Amb el lema "Que l'escola t'acompanyi" el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch fa una crida a difondre els beneficis de l'escolarització durant aquest curs 2018-19. Les escoles Baldomer Solà, Josep Boada  i Lestonnac s'han sumat a l'equip promotor de la campanya, que  compta també amb el suport del Consorci Badalona Sud, de l'Ajuntament de Badalona i de la Generalitat de Catalunya.
 
+INFO
El Badiu dels Nadons
Els dilluns de 10.30 a 13 h, a l’Associació de Veïns del Centre, està en funcionament el Badiu dels Nadons, un espai d’atenció al nadó amb la seva mare/pare que assessora en els dubtes vers la criança, el creixement de l’infant, i la relació amb altres mares/pares i nadons.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain