Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
58. 1a quinzena de novembre de 2020

És temps per no perdre les ganes de descobrir la vida (malgrat les angoixes), temps per continuar descobrint projectes (malgrat la negror del seu futur), temps per tornar a descobrir la necessitat dels altres (malgrat les mascaretes).
Jaume Funes

3r Cicle de Cinema i Drets Humans

Els dies 13 i 26 de novembre i 3 de desembre es fa el 3r Cicle de Cinema i Drets Humans adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona. Es projectaran: Refugi en curt (6 curts); El Orden Divino i Campeones.


+ INFO

Plenari del CIB

El dijous 12 de novembre se celebrarà el Plenari del Consell dels Infants de Badalona. S’aprovarà el Pla d’acció del CIB d’aquest curs i les activitats del Dia dels Drets dels Infants (20 de novembre).


+ INFO

25a Setmana de la Ciència

La 25a Setmana de la Ciència a Badalona es fa del 14 al 29 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, a infants i a famílies. Compta amb la col·laboració dels centres de recerca del Campus Can Ruti i està organitzada per l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol; pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.

+ INFO

Cicle Cinema Infantil en Català (CINC)

El CINC continua la projecció de pel·lícules a l’OCine del Màgic Badalona per a tots els públics perquè tota la família pugui gaudir els dissabtes a la tarda, en un horari únic (16.15 h) i a un preu únic (4,20 €).
+ INFO

Elogi del Malentès

Fins el 17 de gener de 2021, al Centre Cultural El Carme, s’exposa «Elogi del malentès», una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en col·laboració amb els municipis que l’acullen. L’exposició dona la benvinguda al malentès i l’aprofita per augmentar la indefinició i subvertir el que ens ve donat. Les artistes d’aquesta exposició busquen assenyalar aquesta tensió a base de confrontacions, errors i distorsions, trampes i disfresses, interrupcions i acumulacions, històries sense ordre ni final, llegides entre línies o fora de context.
+ INFO

Cançó “Camí Amic”

En el marc de la Mobilona 2020, s’ha presentat la cançó “Camí Amic”, creada per la Companyia Paula y Javier D'Angelo amb la col·laboració de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària i amb el suport de l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana i del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Formació de Famílies tardor 2020

Ja es poden consultar totes les activitats promogudes des del Programa de Formació de Famílies per a aquesta tardor. A partir de les propostes fetes per les AMPA/AFA s'ofereixen activitats obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, que es faran en línea i amb inscripció prèvia.
+ INFO

Educar en temps de pandèmia

En el marc de la jornada de posada en marxa del Programa CUEME 20-21 de la Diputació de Barcelona, es va fer la comunicació Educar en temps de pandèmia, a càrrec de Boris Mir, professor de secundària. Fa referències al projecte de Cooperatives escolars, en el qual hi participen escoles de Badalona, l'IMPO i el Servei d'Educació de l'Ajuntament, però el que expressa és d'interès en relació a molts altres temes, i per a totes les escoles, instituts, serveis, centres i entitats socioeducatives i de lleure; parla de l'educació en aquests temps. Podeu mirar-la del minut 11.15 al 34.45.
+ INFO

Conservatori i Escola de Música Moderna

A la Guia Arts i Escola podeu consultar les activitats organitzades pel Conservatori Professional de Música de Badalona adreçades als centres educatius. L’Escola de Música Moderna ha iniciat el cicle “Per fi és dilluns!” i el Conservatori el cicle “Ja és dijous!”.
+ INFO

Pla formatiu per a joves en esport i lleure

L’Ajuntament de Badalona ofereix un pla formatiu per a joves en esport i lleure que consta d'un curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil i d'un curs d'iniciació a tècnic esportiu (CIATE). Aquests cursos estaran subvencionats el 100%, i per poder-hi accedir s'hauran de complir els requisits establerts en el programa; tenir 15 anys complerts pel curs de tècnic/a esportiu i 18 anys pel curs de monitor/a de lleure.
+ INFO

50 anys de l’escola Mare de Déu de l’Assumpció

L’escola Mare de Déu de l’Assumpció celebra el seu 50è aniversari, ni més ni menys que 50 anys treballant per fer realitat el lema de la seva fundadora, la Mare Càndida: “Educar i ensenyar els nens i els joves allà on sigui més necessari”. Moltes felicitats!
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain