Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
55. 2a quinzena de setembre de 2020

Un infant és un insurgent
Simone de Beauvoir

Acte d'inauguració del curs 2020-21

L'acte d'inauguració d'aquest curs es va fer el dimarts 8 de setembre, de 12 a 13.30 h, de forma telemàtica. Hi van participar Amanda Feria, regidora de Cultura, Educació i Joventut de l’Ajuntament de Badalona i Rosa Peraire, coordinadora de zona d’Inspecció, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. A continuació es va informar del Pla de Formació del Professorat i es van presentar la Guia d'Activitats Educatives i la Guia Arts i escola 2020-21. L'acte va cloure amb la conferència “Experimentació telemàtica, oportunitat pedagògica", a càrrec de Marc Boada, divulgador científic i expert en ciència experimental. A + INFO podeu veure i escoltar la gravació de l'acte i de la conferència:


+ INFO

CIB 2020/21

El dimecres 23 de setembre, de 12.30 a 13.45 h, es farà una reunió telemàtica, informativa i de coordinació del Consell dels Infants de Badalona, amb un/a mestre o educador/a de tots els centres escolars de primària i socioeducatius de la ciutat que ja en formen part, o bé estan interessats en participar-hi aquest curs.


+ INFO

Guia d’activitats educatives 20/21

Ja es pot consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i que es promouen, amb la participació de molts centres implicats en la seva organització i de diferents entitats i serveis.


+ INFO

Guia Arts i escola 20/21

Aquesta guia informa de projectes i activitats vinculades amb l’art adreçats a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, en els quals aquest hi participa com a creador, intèrpret o espectador. Podeu consultar el pdf de la guia a la pàgina que apareix al +INFO.
+ INFO

Consorci Badalona Sud

A la Guia d’acitivitats educatives ja es poden consultar les diferents propostes del Consorci Badalona Sud vinculades a l’àmbit de l’educació que tenen l’objectiu d’afavorir l’èxit educatiu de tots els infants, i nois i noies que viuen als barris de Badalona Sud.
+ INFO

Subvencions 2020

Fins el 30 de setembre es poden presentar sol·licituds de subvencions en relació a 4 línies vinculades a diferents programes del Servei d'Educació. Podeu consultar les bases a + INFO. Aviat s'obrirà la convocatòria de subvencions per a les Llars d'infants de titularitat privada, com a suport per la situació generada per la Covid 19 i per a les entitats que han organitzat Casals i altres activitats d'estiu.
+ INFO

Cooperatives escolars

Està obert el termini per a la incorporació d’un nou centre al projecte de Cultura emprenedora a l'escola. Les escoles interessades podeu enviar un correu abans del 24 de setembre a: serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

CNL

El 17 de setembre comença la inscripció als cursos de català. Els cursos de nivell Inicial i Bàsics (1, 2 i 3) ara són tots gratuïts. Les inscripcions i les proves de nivell es fan a inscripcions.cpnl.cat.
Per als tràmits presencials a l’oficina cal demanar cita prèvia al tel. 93 398 46 30, o per correu electrònic: badalona@cpnl.cat. El CNL ofereix tots els nivells -des de l'Inicial fins al Superior-, alguns de manera 100 % presencial i d’altres 100 % en línia. Al Cercador de cursos de la web del CNL es poden consultar els cursos programats. Els cursos presencials són de 45 h, en horaris de matí, de tarda o vespre i s'ofereixen amb les màximes condicions de seguretat i d’higiene.
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain