Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
59. 2a quinzena de novembre de 2020

El coneixement de l’infant i el respecte a la seva personalitat i als seus drets han de ser els eixos sobre els quals ha de girar l’educació.
Rosa Sensat

3r Cicle de Cinema i Drets Humans

Els dies 13 i 26 de novembre i 3 de desembre es fa el 3r Cicle de Cinema i Drets Humans adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària de Badalona. Es projectaran: Refugi en curt (6 curts); El Orden Divino i Campeones.


+ INFO

25a Setmana de la Ciència

La 25a Setmana de la Ciència a Badalona es fa del 14 al 29 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, a infants i a famílies. Compta amb la col·laboració dels centres de recerca del Campus Can Ruti i està organitzada per l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol; pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.


+ INFO

Dia dels Drets dels Infants

El 19 de novembre, a les 18 h, a la Plaça de la Vila, s’iniciarià la celebració del Dia dels Drets dels Infants (20 de novembre) amb la lectura del Manifest i l’exposició dels murals fets a totes les escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona (CIB).

+ INFO

Formació de Famílies tardor 2020

A partir de les propostes fetes per les AMPA/AFA, des del Programa de Formació de Famílies s'ofereixen activitats obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, que es fan en línea i amb inscripció prèvia.
+ INFO

Guia d’activitats educatives

Podeu consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain