? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
13. 2a quinzena de març de 2018
Canviar de resposta és evolució. Canviar de pregunta és revolució.
Jorge Wagensberg.
Preinscripció P3 i 1r d’ESO
El dijous 15 de març, a les 17:30h, en el Centre Cívic La Salut, es farà una xerrada informativa adreçada a les famílies sobre la preinscripció per a P3 i 1r d’ESO del curs 2018-19.
Organitza: FAMPAS
Hi col·labora: Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i Inspecció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
+INFO
Daniel Nomen, professor i poeta
El dijous 15 de març, a les 19.30 h, es fa un nou homenatge a Daniel Nomen. Fa uns dies va ser a La Llauna, el seu institut, ara a l'Espai Betúlia amb la participació de Toni Cotet, escriptor i professor; Martí Noy, poeta; l'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Odile Arqué, poeta, Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; i la presentació de Carles Tornero, periodista.
 
+INFO
Immersió lingüística, un model d'èxit
Divendres 16, a les 18 h, es fa aquest acte a l'Institut Eugeni d'Ors organitzat per la plataforma Som Escola.  
+INFO
La botigueta
Dissabte 17, a les 12 h, en el Centre Cívic La Salut es fa una obra de teatre adreçada al públic familiar sobre el tema del consum responsable i que promouen el departament de Comerç de l'Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona.
 
Edcamp
Dissabte 17, de 9 a 14 h, en el centre Cultural el Carme es fa una nova trobada del moviment Edcamp Badalona.
 
+INFO
Jornades Científiques 2018

Del 20 al 22 de març, en el BCIN, es faran les XXXII Jornades Científiques d'Ensenyament secundari de Badalona. Aquest any hi participen aquests 12 centres: Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Boix, EASD Pau Gargallo, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La Llauna, La Pineda,Maristes Champagnat, Minguella, i Sant Andreu.

+INFO
Mobilona
Dimecres 21 de març, de 10 a 12 h, en la Zona esportiva municipal Can Cabanyes, es farà la 1a edició de la Mobilona, diada de l'educació viària de Badalona. Aquesta activitat, impulsada per la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona, s'adreça a l'alumnat de 3r i consisteix en una gimcana i diferents activitats a l'entorn de l'educació viària. Aquest any hi participen aquestes 7 escoles: Les CIències, Lestonnac, MD de la Salut, Miguel Hernández, Pere de Tera, Planas i Casals, i Rafael Alberti.
 
Mapa escolar
El dijous 22 de març, a les 18 h, en la sala d'actes del VIver es farà una reunió de la Permanent del CEM oberta a totes les persones i centres interessats en el desenvolupament del Mapa Escolar de Badalona, en relació especialment a la planificació educativa en tots els nivells i a la necessitat i distribució de línies´escolars en els centres actuals i d'equipaments públics, a mig termini.
 
+INFO
L’EBM Pam i Pipa fa 10 anys!
El dissabte 7 d’abril, de 10 a 13 h, en el pati de l'escola Pau Pîcasso, es fa la festa “Des de 2007 al barri, escola bressol Pam i Pipa”.Serà una festa oberta a tothom per compartir la il·lusió d'una escola per la qual han passat, en aquests 10 anys, més de 650 infants i les seves famílies.

L’escola bressol Pam i Pipa forma part del Servei municipal d’escoles bressol de Badalona i es va inaugurar el curs 2007-2008 al barri de Lloreda. Actualment té una capacitat de 107 places per a infants 0-3 anys
 
+INFO
Mostra de Teatre de secundària
Els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril es farà la Mostra de Teatre d'educació secundària, enguany Memorial M. Aurèlia Capmany. La Mostra segueix creixent en número de centres i grups participants i en dies de representació. Aquest any amb aquests 17 centres:

Arrels Esperança, Badalona 7, Badalonès, Barres i Ones, Betúlia, Ca l'Arnús, Eugeni d'Ors, Garbí Pere Vergés, Isaac Albéniz, La Llauna, La Pineda, Lestonnac, Maregassa,Maristes Champagnat, Minguella, Santíssima Trinitat  i Ventura Gassol.  
+INFO
1a Conferència Mediterrània
Ja és oberta la inscripció a la 1a Conferència Mediterrània que es farà els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2018 a Badalona, en el marc del 30è aniversari d'IEARN Internacional. La Conferència Mediterrània vol connectar alumnes i docents de l'àrea mediterrània per trobar noves vies de solució als conflictes i obrir noves vies de comunicació i de diàleg.  
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain