Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
64. 2a quinzena de febrer de 2021

L'educació és la vacuna contra la violència.
Edward James Olmos

Guia de recursos Canvi Climàtic CIB

El Consell dels Infants de Badalona treballa aquest curs, de manera especial, sobre l’emergència climàtica. En aquest sentit, s’ha elaborat una nova Guia de recursos i activitats amb moltes propostes que poden ajudar a treballar el tema del Canvi Climàtic a cada centre.


+ INFO

Plenari de la TIAB

El dimarts 16 de febrer, de 17.30 a 19.30 h, es farà un Plenari de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona, per seguir avançant en el treball fet al Foro del passat mes de desembre.


+ INFO

Programa de Formació per a Famílies

El dimecres 17 de febrer, a les 18 h, es farà la presentació del Programa de Formació per a Famílies i de les activitats que es faran al llarg de 2021. S'ofereixen activitats obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, que es fan en línea i amb inscripció prèvia.


+ INFO

Exposició DENIP 2021

El DENIP se celebra aquest any amb l’exposició del Manifest i dels murals per la Pau fets per nois i noies de 4t i 5è de primària. Està organitzat per les escoles Antoni Botey, Joan Llongueras, Josep Boada, Lola Anglada. Miguel Hernández, Minguella, Nen Jesús de Praga i Rafael Casanova, pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. L’exposició estarà oberta del 18 de febrer al 7 de març al Centre Comercial Màgic Badalona.


+ INFO

Curs de Màgia i il·lusionisme

En el marc del 21è Festival Internacional de Màgia - Memorial Li Chang, s'ha organitzat la 5a edició del Curs de Màgia i il·lusionisme per a mestres i educadors, vinculat al Pla de Formació de Zona i organitzat pels Serveis de Cultura i d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, i pel CRP de la Generalitat de Catalunya. Aquest any, s'iniciarà el 23 de febrer i es desenvoluparà al llarg de sis sessions fins el 30 de març, en format telemàtic.

+ INFO

Clubs de lectura virtuals

Els Clubs de lectura reprenen la seva activitat conduïts per persones voluntàries. Cinc grups funcionaran de manera virtual, a distància, en trobades setmanals o quinzenals. Per videoconferència -durant una hora- es practicarà la lectura en veu alta, l’expressió oral en català i es parlarà sobre un llibre que hauran agafat en préstec a les biblioteques de la ciutat.
+ INFO

Prova Cangur 2021

Aquest any, la prova Cangur es farà a cada centre escolar i seguint les mesures sanitaries que hi ha establertes. Ja està oberta la inscripció dels centres que hi vulguin participar.

+ INFO

Les Biblioteques no paren!

La Xarxa municipal de Biblioteques de Badalona segueix programant un munt d'activitats per a tothom. Les podeu consultar al seu web i també inscriure-us al seu Butlletí

+ INFO

De nenes a científiques

L'11 de febrer és el Dia de la dona i la nena en la ciència. Molts centres educatius fan activitats aquest dies i al llarg de tot el curs en aquest sentit, algunes d'elles promogudes pel CRP, i per l'Escola de Natura, l'Escola del Mar i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. La Unitat de Cultura Científica i Innovació de la UB, ha editat el vídeo "De nenes a científiques" (8.46") i ha proposat també diferents activitats als centres educatius d'arreu. A + info podeu veure aquest vídeo.

+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain