Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
61. 2a quinzena de desembre de 2020

Educar és l’art de l’existència i l’obrador de la consciència. És entendre la intel·ligència no com una facultat, sinó com un equilibri. No és buscar rendiment sinó donar acompanyament.
Marina Garcés

Nova Carta de Ciutats Educadores

Ja està disponible la nova Carta de Ciutats Educadores. La nova Carta reforça temes com la qüestió de gènere i la sostenibilitat. Conté també un principi específic en relació a la salut i les cures, dóna més pes a la cultura i incorpora el tema de la bretxa digital i del big data. Podeu llegir-la aquí


+ INFO

El VxL arriba a 150.000 parelles lingüístiques

El Voluntariat per la llengua està de celebració: ha format 150.314 parelles des que es va iniciar el 2003 i assoleix així el repte que s’havia marcat en iniciar l’any d’arribar a aquesta xifra rodona. Tot i les restriccions de mobilitat i contacte social provocades per la pandèmia, les parelles del VxL han mantingut el compromís de conversar en català amb mitjans telemàtics. Des de l’1 d’abril fins ara s’han format més de 2.500 parelles virtuals. I si comptem les parelles en aquesta modalitat des del gener, ja en són gairebé 2.700.


+ INFO

Preinscripció escolar curs 2020-21

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest calendari. Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març. ESO: del 17 al 24 de març. Batxillerat i cicles de GM de FP i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig. Cicles de GS de FP i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig.


+ INFO

Patis oberts de Nadal

Els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i els dies 4, 5 i 7 de gener, es fa l'activitat de Patis oberts a les escoles següents: Feliu i Vegués, Ítaca, Joan Llongueras, Josep Boada, Jungfrau, Miguel Hernández, Progrés i Salvador Espriu.

+ INFO

Viu el Nadal a Badalona

Ja podeu consultar la programació de totes les activitats que es faran a la ciutat.
+ INFO

Carta del CIB als Reis d’Orient

Aquesta és la carta que els nens i nenes del Consell dels Infants de Badalona han fet als Reis Mags d’Orient.
+ INFO

El CIB amb La Marató

Molts centres escolars i socioeducatius de la ciutat fan activitats relacionades amb la Marató de Tv3 per a la recerca sobre la COVID-19. El Consell dels infants també en fa difusió.
+ INFO

Seguim amb els concerts

El dijous 17 de desembre, en el marc del programa “JA ÉS DIJOUS” del Conservatori de Badalona, es fa el concert d’Usko Ensemble.
+ INFO

Consell de la Mobilitat

El dimecres 16 de desembre, a les 18 h, es fa un Plenari del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic que, a l’ordre del dia, inclou un punt referent a la pacificació del carrer Francesc Layret i dels entorns escolars.
+ INFO

Pla de Reactivació Econòmica i Social

El Consell dels Infants i el Consell Escolar Municipal de Badalona estan preparant les seves aportacions en relació al Pla de Reactivació Economica i Social de Badalona tal com es va aprovar en el Ple del 24 de novembre.
+ INFO

Guia d’activitats educatives

Podeu consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.
+ INFO

Veus d’arpillera pels Drets dels Infants

A la Fundació Ateneu Sant Roc, fins el 29 de gener, es pot visitar l'exposició Veus d'arpillera pels #DretsdelsInfants, una col·laboració de l'Ateneu amb Conflict Textiles. L'exposició està formada per 21 arpilleres internacionals, algunes d'artistes tèxtils de renom i altres de l'Ateneu, que parlen de temes relacionats amb la vida familiar, els jocs i el lleure, l’educació, la salut i la protecció contra la violència.
+ INFO

Viu el Nadal a les Biblioteques

Ja es poden conèixer totes les activitats que ha organitzat la xarxa municipal de biblioteques de Badalona per a aquest Nadal.
+ INFO

Inscripció als cursos de català

La inscripció als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) començarà l’11 de gener de 2021. La inscripció preferent pels exalumnes del darrer any és farà les dies 11 i 12 de gener, mentre que la general es podrà fer els dies 13, 14 i 15 de gener. L’inici del 2n trimestre serà el 25 de gener.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain