Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
54. 1a quinzena de setembre de 2020

Aquest curs, els equips docents faran molt bé dues coses. Una és l’acollida després del confinament per la pandèmia, que comporta atendre tant sentiments com salut personal i familiar. Caldrà estar amatents sobretot als alumnes que viuen en entorns més vulnerables. I l’altra és que cada comunitat educativa sabrà triar els continguts bàsics i els programarà per al curs.
Jaume Cela i Juli Palou

L’e-clip fa 3 anys

L'any 1980 es va publicar el primer Clip fet, en uns primers anys, per un grup de mestres de diferents escoles i l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Fa 3 anys va néixer l'e-clip, un butlletí quinzenal que informa dels projectes i activitats educatives que es fan a la ciutat, amb l'objectiu de servir a la idea i a l'acció de Badalona com a ciutat educadora.


+ INFO

Inauguració del curs 2020-21

El dimarts 8 de setembre, a les 12 h, es fa l'acte d'inauguració del curs 20-21, en format telemàtic, adreçat al professorat i equips directius de les escoles bressol, d'educació infantil, primària, secundària i de formació d'adults de la ciutat. A l’acte s’informarà del Pla de Formació del Professorat i de la Guia d'Activitats Educatives 2020-21; i es farà la conferència “Experimentació telemàtica, oportunitat pedagògica", a càrrec de Marc Boada, divulgador científic i expert en ciència experimental.


+ INFO

Guia d’activitats educatives 20/21

Ja es pot consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives i de la Guia Arts i escola d'aquest curs 2020/21, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i que es promouen, amb la participació de molts centres implicats en la seva organització, des del CRP, des del Servei d’Educació i altres serveis de l'Ajuntament de Badalona, i des d’altres institucions, entitats i empreses.


+ INFO

Guia Arts i escola 20/21

Aquesta guia informa de projectes i activitats vinculades amb l’art adreçats a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, en els quals aquest hi participa com a creador, intèrpret o espectador
+ INFO

CIB 2020/21

Ja està obert el termini per a la incorporació de nous centres escolars i socioeducatius al Consell dels Infants de Badalona (CIB). El CIB va tancar el curs passat amb un vídeo Plenari el 17 de juny, presidit per Amanda Feria, regidora de Cultura, Educació i Joventut. Al blog del CIB hi ha informació sobre el contingut del Plenari i sobre el Consell. El dimecres 23 de setembre, a les 12 h, a la sala d’actes del Viver, es farà una reunió informativa sobre el CIB.
+ INFO

Cursos de català del CNL

Del 7 al 10 de setembre es fa la preinscripció als cursos de català. N’hi ha de tots els nivells, en les modalitats presencial i en línia, i en horaris de matí o de tarda-vespre. Per saber quin és el vostre nivell de català, demaneu cita per fer una prova de nivell. El mes de setembre també comencen les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua i els clubs de lectura fàcil “En català, llegim i parlem” a les biblioteques. Són activitats gratuïtes i obertes a tothom que vulgui millorar el seu català parlat. Centre de Normalització Lingüística:
Av. Alfons XIII, 14-16, entl. 1a.
De 9 a 13 h, de dl a dv, i de 15.30 a 17.30 h de dl a dj.
Contacte: 933812005 i badalona@cpnl.cat
+ INFO

Obrim el Pati al barri

Fins el 10 de setembre funciona l'activitat de Patis oberts a diferents escoles de la ciutat, totes les tardes de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.
+ INFO

FILMETS

FILMETS Badalona Film Festival aposta fort per la seva vessant educativa amb FILMETS a les escoles. És una activitat pedagògica a partir de la qual s'ofereix als alumnes de 3r de primària i de 4t d'ESO de totes les escoles i instituts de Badalona la possibilitat de gaudir i entrar en contacte amb un cinema de qualitat. Calendari: del 16 al 25 d'octubre. Organitza: Badalona Comunicació SA (Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona). Inscripció oberta fins el 15 de setembre.
Contacte: filmets@festivalfilmets.cat
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Subvencions 2020

Fins el 30 de setembre es poden presentar sol·licituds de subvencions en relació a 4 línies vinculades a diferents programes del Servei d'Educació. Podeu consultar les bases a + INFO. Properament s'obrirà la convocatòria de subvencions per a les Llars d'infants de titularitat privada, com a suport per la situació generada per la Covid 19 i per a les entitats que han organitzat Casals i altres activitats d'estiu.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain