Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
51. 1a quinzena de març de 2020

El feminisme és una forma de viure individualment i lluitar col·lectivament.
Simone de Beauvoir

Cursos de català

El 2 de març comença la inscripció, tant per al professorat com per als alumnes (+18 anys o bé +16 sense escolarització) i les seves famílies, pels cursos de català. Els cursos del CNL tenen una durada de 45 hores i permeten obtenir la titulació oficial que acredita els coneixements de llengua catalana. Les classes d’aquest trimestre començaran a finals de març i acabaran a meitat de juny.


+ INFO

VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona

El VII Congrés de Ciència d'educació infantil i primària de Badalona continua els dies 3 i 11 de març de 2020, al Museu de Badalona. El Congrés està organitzat per l’Escola de Natura i l’Escola del Mar de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat; pel Servei d’Educació de l’Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, i pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Projecte LEXCIT

El dimecres 4 de març, a les 17 h, tindrà lloc al Centre Cívic de la Salut la "Trobada de voluntaris/es del projecte LECXIT". Es tracta d'un espai formatiu i d'intercanvi d'experiències on els i les joves voluntaris desenvoluparan les seves eines per la millora de l'acompanyament a l'infant. Els voluntaris/es del projecte que participaran a aquesta trobada són alumnes dels instituts Júlia Minguell, Baétulo i Barres i Ones. Actualment, els punts LECXIT de Badalona es troben a: escola Pere de Tera, escola Josep Carner, escola Itaca, escola Antoni Botey i escola Montigalà.
+ INFO

Formació Espiral d’Indagació

L’Espiral d’Indagació va ser un dels elements de treball de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. El dimecres 4 de març, a les 17:30 h, al CRP, Mercè Mas farà una activitat formativa organitzada pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Visita de les cooperatives escolars a l’Ajuntament

El dijous 5 de març, a les 10 h, al Teatre Principal, els alumnes de 5è de les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso que participen en el projecte “Cultura emprenedora a l’escola”, explicaran i presentaran a l’Ajuntament de Badalona els treballs realitzats fins ara a l’hora de crear les seves cooperatives. Posteriorment es desplaçaran al Viver per demanar el permís per posar les parades amb els seus productes en els Encants de Montigalà del divendres 22 de maig.
+ INFO

Xocolatada a La Pineda

L’Institut La Pineda, amb la col·laboració de les AV de Coll i Pujol i de Sant Crist, ha decidit adherir-se a la xocolatada solidària pel càncer infantil del dissabte 7 de març, a les 11 h , en el mateix Institut. Durant el matí hi haurà música, tallers de màgia, de percussió i moltes més activitats per als més petits i joves.
+ INFO

Dia Internacional de les Dones

El 8 de març de 1911 es va produir un terrible incendi a una fàbrica de Nova York que va acabar amb la vida de més de 140 treballadors, la majoria dones. Arrel d’aquest succés, el 8 de març és la data triada cada any per commemorar el Dia Internacional de les Dones amb diferents actes i activitats.


+INFO

8a Fira de l’Ensenyament

El Departament de Joventut i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, presenten el 9 de març, a les 18:30 h, a l’Espai Betúlia, la 8a Fira de l’Ensenyament, que se celebrarà els dies 12 i 13 de març al Centre Cultural l’Escorxador. La Fira té l’objectiu de donar a conèixer als estudiants de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI, famílies i al públic en general l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i l’oferta singular d’altres municipis.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain