Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
52. 1a quinzena de juliol de 2020

Hem de fer tot el que estigui a les nostres mans per revertir aquest món injust en tots els sentits, i això passa per les accions quotidianes, les quals són l’eix vertebrador de l’educació en el lleure per la qual, incansablement, hem d’apostar com a societat.
Joan Morte

Guia d'Activitats i casals d’estiu

Ja es pot consultar la Guia d'Activitats i casals d'estiu 2020 que han organitzat les AMPA, els Centres oberts i socioeducatius, els esplais i diversos serveis municipals per tal que molts infants, adolescents i joves puguin gaudir d'un temps educatiu i de lleure aquest estiu.


+ INFO

Obrim el pati al barri

Fins el 10 de setembre, excepte del 3 al 14 d'agost, funcionarà l'activitat de Patis oberts a diferents escoles de la ciutat, totes les tardes de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.


+ INFO

Saltem junts a 1r

Aquest és un projecte d'acompanyament educatiu durant el salt a l'ESO, en temps d'estiu i fins a l'inici del proper curs. S'adreça a nois i noies de 6è de les escoles Joan LLongueras, Joan Miró, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda i Pau Picasso, matriculats a 1r d'ESO als Instituts La Pineda i Pau Casals, i a alumnes de 1r d'ESO d'aquests dos centres. Està organitzat per les Comissions territorials de la Xarxa educativa de Lloreda i de Sant Crist. Les activitats es fan a l'institut Pau Casals, en dues quinzenes: del 29 de juny fins el 19 de juliol, i del 13 al 24 de juliol, de 9.30 a 13.30 h.

CIB 2020-21

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) va tancar el curs amb un vídeo Plenari el 17 de juny, presidit per Amanda Feria, regidora de Cultura, Educació i Esports. Ja està obert el termini per a la incorporació el proper curs de nous centres escolars i socioeducatius. Al blog del CIB hi ha informació sobre el contingut del Plenari i sobre el Consell.
+ INFO

Curs 2020-21 Tornem-hi!

Està previst que el dimarts 8 de setembre, a les 12 h, es faci l'acte d'inici de curs, en format telemàtic, adreçat al professorat i equips directius de les escoles bressol, d'educació infantil, primària, secundària i de formació d'adults de la ciutat. Properament s'informarà del contingut d'aquest acte.
+ INFO

Jornades Científiques d’ensenyament secundari de Badalona

El mes de març s'havien de presentar al BCIN els 61 Treballs de Recerca fets per 48 noies i 16 nois, alumnes de 15 instituts i centres de secundària de la ciutat. Properament, es podrà consultar el llibre amb tots els treballs presentats.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain