Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
63. 1a quinzena de febrer de 2021

El món necessita a la ciència, la ciència necessita a les dones
Irina Bokova

DENIP 2021

El DENIP se celebra aquest any amb l’exposició del manifest i dels murals per la Pau fets per nois i noies de 4t i 5è de primària. Està organitzat per les escoles Antoni Botey, Betúlia, Joan Llongueras, Josep Boada, Lola Anglada. Miguel Hernández, Minguella, Nen Jesús de Praga i Rafael Casanova, pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. L’exposició estarà oberta del 18 al 28 de febrer al Centre Comercial Màgic Badalona.


+ INFO

Carnaval 2021

Des del Servei de Cultura ens informen que la reina del Carnaval ja ha dictat les seves ordres per a tots els nens i nenes de Badalona!


+ INFO

Dia de la dona i la nena a la Ciència

El dijous, 11 de febrer, se celebra el Dia de la dona i la nena a la Ciència. A + INFO es pot veure un vídeo que parla d’aquest tema.


+ INFO

Plenari de la TIAB

El dimarts 16 de febrer, de 17.30 a 19.30 h, es farà un Plenari de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona, per seguir avançant en el treball fet al Foro del passat mes de desembre.


+ INFO

Programa de Formació de Famílies

El dimecres 17 de febrer, a les 18 h, es farà la presentació del Programa de Formació de Famílies i de les activitats que es faran al llarg de 2021. S'ofereixen activitats obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, que es fan en línea i amb inscripció prèvia.

+ INFO

Canvi climàtic

El dimecres 20 de gener es va fer una Trobada del CIB i es va començar a treballar el tema del Canvi Climàtic. S’està elaborant una Guia de recursos per a tots els centres escolars i socioeducatius de la ciutat.
+ INFO

NoVILAESSCOOP

L'Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord promou el projecte NoVILAESSCOOP. Es tracta d’una activitat gratuïta i d’una nova eina virtual i didàctica que permet apropar l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme a l’alumnat, d’una manera col·laborativa, divertida, dinàmica i amena. El joc està dissenyat per ser una alternativa a les sessions presencials.

+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain