Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
49. 1a quinzena de febrer de 2020

L’educació es el nostre passaport per al futur, perquè l’endemà pertany a la gent que es prepara per l’avui.
Malcolm X

Portes obertes

Ja es pot consultar el calendari de les portes obertes dels centres educatius pel curs 20/21. La preinscripció es farà del 23 de març a l’1 d’abril.


+ INFO

Formació Rúbrica de canvi

La Rúbrica de canvi i l’Espiral d’Indagació van ser uns dels elements de treball de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Els dimecres 5 de febrer i 4 de març, a les 17:30 h, al CRP, Antoni Zabala i Mercè Mas faran, respectivament, aquestes dues activitats formatives organitzades pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Dia de la Dona i la Nena a la Ciència

L’11 de febrer es faran, a Badalona, 8 conferències a càrrec de dones científiques adreçades a l’alumnat de primària i secundària d’aquests centres: Baldomer Solà, Joan Coret, Júlia Minguell, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Pau Casals, Rafael Alberti i Sant Jordi.
+ INFO

Taller de màgia i il·lusionisme

En el marc del Festival Internacional de Màgia XX Memorial Li Chang, els dies 11, 18 i 25 de febrer i 3, 10 i 17 de març, es torna a fer un taller adreçat al professorat dels centres educatius de la ciutat. Aquesta activitat està organitzada pel CRP i pels Serveis de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Projecte UAP 2020

El dimecres 12 de febrer, a les 11:30, a les 13 h i a les 20 h, es presenta al Teatre Zorrilla l’espectacle musical Galileu Galilei, un projecte de cant coral en el que hi participen cors dels instituts i centres de secundària següents: Badalona VII, Barres i Ones, Can Barriga, Isaac Albéniz, Julià Minguell, La Riera, Maregassa, Pompeu Fabra, Cor de Cambra UAP i Cor de Cambra del Conservatori de Badalona. Està organitzat pel Conservatori Professional de Música i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Com puc motivar els meus fills en els estudis?

En el marc del programa de Formació de Famílies, el dia 12 de febrer, a les 17.30 h, a l'institut Pompeu Fabra, es fa aquesta xerrada. Si a casa has sentit frases com aquestes: “No m’agrada estudiar” “Les classes són avorrides” “El que estudiem no serveix per a res”…, aquesta xerrada és per a tu! Vine!
+ INFO

Activa't a l'estudi

S'ha iniciat el projecte Activa't a l'Estudi, de reforç escolar, adreçat a l’alumnat d’aquests centres de primària: Folch i Torres, Joan Llongueras, Joan Miró, Llibertat, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso. Alumnes de batxillerat de l’Institut La Pineda, fan suport a l’equip d’educadors que condueix l’activitat de reforç escolar amb l’objectiu d’aprendre a partir d’una immersió en una realitat del seu propi entorn. Prèviament, aquests alumnes reben una formació específica sobre el projecte i sobre criteris pedagògics i metodològics. “Activa’t a l’estudi” és un projecte que s’emmarca en les xarxes socioeducatives comunitàries de La Pau, Sant Crist i Lloreda.


+INFO

PROJECTE LECXIT. Lectura per a l’èxit educatiu

LECXIT és un projecte promogut per la Fundació Jaume Bofill que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants mitjançant un treball de millora de la seva comprensió lectora. La clau de l’èxit educatiu recau en la implicació de tota la comunitat educativa: escoles. famílies i voluntariat. La col·laboració dels voluntaris és imprescindible, com a encarregats d’acompanyar als infants en la lectura, amb una tutoria individual setmanal.
-Escoles “Punt LECXIT”: Antoni Botey, Itaca, Josep Carner, Montigalà i Pere de Tera
-Instituts amb grup de voluntaris/es: Baètulo, Barres i Ones, Júlia Minguell i Ventura i Gassol
+ INFO

Projecte artístic Música i Teatre

El projecte neix amb la voluntat d’utilitzar l’art com a mitjà per treballar les emocions amb l’alumnat dels centres de primària. El projecte de Música es porta a terme amb les escoles de la Comissió d’Infància i Joventut de Llefià-la Salut. El projecte de Teatre es porta a terme amb les escoles de la Comissió Educativa de la Pau.
+ INFO

8a Fira d’Ensenyament

La 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada pel Departament de Joventut i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, es presenta el 9 de març, a les 18:30 h, a l’Espai Betúlia. La Fira es durà a terme els dies 12 i 13 de març als jardins i espais del Centre Cultural l’Escorxador.

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat






This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain